Най-независимият от всички зодиакални знаци

Това е може би най-независимият от всички зодиакални знаци. Той е свикнал да се справя сам и не се притеснява, ако дълго време не е част от двойка. Не вижда особен смисъл в това „аз“ да стане „ние“. Водолеят вярва, че дори и във връзка, всеки трябва да запази свободата и индивидуалността си. Той не ограничава човека до себе си и не иска да бъде ограничаван. Но тук не става дума за сексуална свобода. Става въпрос за чисто човешка свобода – свобода да прави нещата, които обича да прави, да посещава местата, които обича да посещава, да бъде с хората, с които обича да бъде. Свободата да изживява всеки миг така, както му харесва. Истина е, че този зодиакален знак не е особено склонен да промени начина си на живот. Но ако помежду ви пламне искра, с готовност ще ви направи част от него. Ето защо за Водолея е изключително важно да бъде с човек, с когото има общи интереси, общи възгледи, общ мироглед. Така пътищата на двамата ще могат да вървят успоредно, да се пресичат, да се припокриват, без да се налага единият да напуска своя път, за да върви редом с другия.
Водолеят просто няма нужда от друг човек, за да се чувства пълноценен. Той иска връзка,в която всеки да НАДгражда себе си. А не да разчита на другия, за да ИЗгради себе си. Водолеят всъщност е много мъдър, не мислите ли?
В секса тази философия на Водолея се проявява може би най-силно. Той е свикнал да изследва сексуалността си, открит е за желанията си и насърчава към същото и партньора си. Водолеят вярва, че срещата на двама души обогатява и че това с пълна сила важи и за отношенията в леглото.

Популярни публикации от този блог

Хора много,човеци малко

ЧЕРНО МОРЕ

Изповед на твореца