Три актриси представиха колекциите на три дизайнерки в музея Земята и хората

В присъствието на министърката на околната среда и водите Ивелина Василева в музея Земята и хората по повод 22 март – световния ден на водата, се проведе екоревю на дизайнерките Венета Атанасова, Нина Герганова и Полина Петрова. Пред фотообективите застанаха участничката в холивудски и български продукции актриса Сузана Мирчева – оприличавана като българската Анджелина Джоли, завършилата в НАТФИЗ режисура популярна българска водеща Деница Георгиева, която беше водеща на събитието  и актрисата Виктория Милчева, която има няколколко награди за поезия и е  председател на сдружение „Обединена младеж“.
Дизайнерката Нина Герганова, за която това е трето ревю в музея „Земята и хората“, представи колекция в унисон с честването - шалове „Реки с женски имена“. Стилистката, чийто шал закупи дори Хилъри Клинтън, която в момента се бори за президентския пост в САЩ, проведе и ателиета, където три дни обучаваше млади таланти как да рисуват върху коприна.
Дизайнерката Венета Атанасова - добре позната както от модната, така и от театралната сцена, 
показа колекцията  "Екофантазии". Аксесоарите, подходящи за пролетта и лятото, са изработени от естествени материали - филц, вълна, дърво, муранско стъкло. Модните цветове за сезона са ярки, а бижутата са атрактивни и големи. Естествено, доста от моделите са в предпочитаните тази година червени и оранжеви тоналности,които носят късмет в годината на Маймуната. Част от показаните обеци и медальони бяха в синьозелената гама - като водата, чийто ден се отбеляза в музея вече седмица. Едри и пъстроцветни, в унисон с дошлата пролет, артистични и завладяващи аксесоарите бяха представени от моделите от театрално студио  IUVENES, което води от години Венета Атанасова.
Лицата на колекциите - актрисите Виктория Милчева  и Сузана Мирчева, бяха облечени с ефирни рокли на младата дизайнерка Полина Петрова. Във връзка с откриването на новият си бутик стилистката представи част от колекцията лято 2016. Почеркът на Полина, отдавна се е превърнал в символ на елегантна непретенциозност. Според дизайнерката модата е хармонична
комбинация от простота и уникалност.
Европейският шампион по коафьорство Ники Бранков се погрижи за стилната визия на Виктория Милчева,  а гримът бе дело на професионалния козметолог Ваня Бранкова от  „Салон Бранков” . По повод наближаването на най-незабравимият ви ден в живата всички абитуренти   „Салон Бранков” и Център за естетична козметика предлагат безплатна диагностика на лице, много промоции и отстъпки на всички видове услуги – фризьорски и козметични.
Ревюто се проведе по време на официална церемония по награждаването на победителите от фотоконкурурса „Реките в България“ , а събитието бе уважено от министър Ивелина Василева и други официални лица. Съорганизатор на ревюто е сдружение „Обединена младеж“, а сайтът „българия без граници“ бе медиен партньор на седмицата на водата.

Водеща на събитието бе дългогодишната телевизионна водеща Деница Георгиева, а снимките са дело на модния фотограф Самуил Милев.





Популярни публикации от този блог

Хора много,човеци малко

ЧЕРНО МОРЕ

Изповед на твореца